Creditul cu lingoul va fi lansat si in Romania

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 13:18
1302 citiri
Creditul cu lingoul va fi lansat si in Romania

Romanii vor putea accesa pana la finalul anului 2012 un nou produs de creditare, creditul cu lingoul, pentru care conditiile de acordare sunt foarte simple, dupa ce criza financiara si economica a dus la eliminarea controversatelor "credite cu buletinul".

Compania Arteus Capital Holding, cu sediul la Viena, specializata in managementul profesional al metalelor pretioase, va lansa in Romania un produs de creditare pentru cei care detin aur si acesta este depozitat la Arteus, iar valoarea creditului va fi de 65%-75% din valoarea aurului detinut, a declarat marti managerul biroului regional Arteus din Brasov, Kubanda Levente.

El a declarat pentru Agerpres ca imprumutul va fi acordat in euro, pe 3, 6, 9 sau 12 luni si a estimat ca peste 50% din clientii companiei vor accesa aceasta facilitate.

Acest produs a fost lansat deja in Ungaria, la o dobanda de 6,5%, si se bucura de succes.

Arteus are in Romania 500 de clienti, care detin aproximativ 150 de kilograme de aur, in valoare de peste 6 milioane euro, a precizat directorul general al filialei din Romania a Arteus, Sebok Istvan. Pana la finalul anului compania estimeaza afaceri de 12 milioane euro in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#credit lingou, #banci, #credit aur, #credit Romania , #Dobanzi banci