BCR BpL reduce dobanda pentru creditele anticipate

Luni, 05 Martie 2012, ora 11:45
2175 citiri
BCR BpL reduce dobanda pentru creditele anticipate

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ anunta reducerea, din 1 martie, a dobanzii la creditele anticipate acordate in lei si garantate cu ipoteca, la 8% pe an.

"Produsele BCR Banca pentru Locuinte au marele avantaj ca nu sunt afectate de riscurile valutare si riscurile de crestere a dobanzii, fiind doar in lei si cu dobanda fixa.

In conditiile de piata actuale, venim in intampinarea nevoilor locative ale clientilor care doresc sa investeasca intr-un timp mai scurt in domeniul locativ cu o reducere de dobanda importanta - la creditele anticipate garantate cu ipoteca imobiliara de la 8,7% pe an (pentru pachetele Locuinta Plus, Economii Plus) si respectiv 9% pe an (pentru pachetul Locuinta Avantaj) la 8% pe an, indiferent de tipul de contract", a declarat presedintele BCR Banca pentru Locuinte, Alexandru Ciobanu.

Potrivit bancii, clientii care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze, sa isi modernizeze sau sa isi reabiliteze termic locuintele, dar nu au ajuns la repartizarea contractelor de economisire-creditare, pentru a putea beneficia de dobanzile fixe avantajoase ale creditelor locative acordate numai in lei (5% sau 6% pe an, in functie de tipul produsului ales), pot sa opteze pentru un credit intermediar - de asemenea in lei, tip punte, cu dobanda fixa de doar 7% pe an. Cand clientul intruneste conditiile de vechime necesare repartizarii contractului de economisire-creditare, creditul intermediar se transforma in credit locativ.

De asemenea, banca precizeaza ca nu percepe comision la acordarea creditului.

"BCR BpL nu percepe comision de acordare credit - la noi clientul are zero comision de analiza dosar de credit. Totodata, clientii nostri au garantia unor costuri lunare fixe, in lei, pe toata perioada contractului cu banca", a adaugat Alexandru Ciobanu.

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt: Prima garantata de Stat si acordata in perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandata (cinci ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata, dobanzile fixe oferite pentru toata durata contractului si, nu in ultimul rand, siguranta depunerilor - acestea sunt garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii precum si imbunatatirea fondului locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BCR BpL credite locuinta, #dobanda credite anticipate BCR, #dobanzi BCR credite locuinta , #Dobanzi banci