Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Marfin Bank, dobanzi mai mari la depozit in Romania

Marfin Bank, dobanzi mai mari la depozit in Romania

In contextul crizei din Cipru, dobanzile la depozitele de la Marfin Bank si Bank of Cyprus Romania au fost ajustate. Daca Bank of Cyprus a scazut dobanda, Marfin Bank a crescut-o, semn ca spera sa devina mai atractiva pentru potentialii clienti romani.

Dobanzile la depozitele Bank of Cyprus au fost modificate pe 19 martie, la trei zile dupa declansarea cutremurului bancar din Cipru, ajustarea nefiind semnificativa.

BANK OF CYPRUS. Daca inainte de criza din sectorul bancar cipriot, dobanzile pentru depozitul Tot Inainte de la Bank of Cyprus erau de 6,5%, pentru depozitele de trei, sase si 12 luni, acum dobanzile au scazut usor.

-DEPOZITE IN LEI. Pentru un depozit de trei luni, dobanda a coborat de la 6,5% la 6,025%. Dobanda la depozitul de sase luni a coborat de la 6,5% la 6,14%, in timp ce dobanda la depozitul pe un an a coborat de la 6,5% pana la 6,24%.

-DEPOZITE IN EURO. In ceea ce priveste dobanzile in euro, valabile pentru acelasi produs de economisire, scaderea este nesemnificativa. De exemplu, pentru un depozit la trei luni, dobanda a scazut de la 6% la 5,5%. Dobanda pentru un depozit de sase luni a coborat de la 6% la 5,8%, in timp ce dobanda valabile pentru depozitul de 12 luni a ajuns la 5,9%, de la 6%.

MARFIN BANK. Pe de alta parte la Marfin Bank, exista depozite a caror dobanda chiar a crescut. Spre exemplu, la depozitul in lei, pe sase luni, de la 5,25% a crescut cu un punct procentual, pana la 6,25%.

Oferta actuala Cyprus Bank

Dobanzile la depozitele pentru persoane fizice

1. Depozitul "Tot Inainte"

- Disponibil persoanelor fizice, companiilor si profesiilor liberale

- Depozitul este disponibil in Lei si Euro pentru 3, 6 si 12 luni

- Dobanda nominala poate fi platita in avans la deschiderea depozitului sau capitalizata

- Fara optiune de reinnoire automata

- Comision zero pentru numerarul scos la scadenta pentru persoane fizice si profesii liberale

- Suma minima de constituire 2.000 Lei sau 500 Euro

2. Depozitul Progresiv

3. Depozitul Flexi Fix

Oferta Marfin Bank

1. MARFIN FLEXI Depozitul pe 12 luni

2. MARFIN DEPOZIT PE 6 LUNI CU DOBANDA FIXA

3. Depozitul la TERMEN MARFIN 12+1

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3810 ori