Banca Italo Romena, sustinuta de Kiwi Finance, lanseaza cel mai ieftin credit de pe piata

Luni, 26 August 2013, ora 16:17
2916 citiri
Banca Italo Romena, sustinuta de Kiwi Finance, lanseaza cel mai ieftin credit de pe piata

KIWI Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania, impreuna cu Banca Italo Romena, au lansat creditul cu cea mai mica dobanda anuala efectiva (DAE) din piata romaneasca de retail.

Creditul KIWI Home de la Italo Romena va fi oferit atat in lei cat si in euro, cu un avans de 25%.

"Continuam strategia KIWI Finance in ceea ce priveste dezvoltarea unor produse in colaborare exclusiva cu bancile partenere, cu adresabilitate pe segmente bine definite de clienti. Acesta este al optulea proiect in ultimii 3 ani, iar Banca Italo Romena este a patra banca cu care dezvoltam un astfel de parteneriat", spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Pentru creditele acordate in euro, rata de dobanda variabila este cuprinsa intre 4,48% si 4,88%, in timp ce dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru un credit in valoare de 75.000 de euro variaza intre 4,88% si 5,15%, in functie de durata creditului.

Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena intermediat de KIWI Finance se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in scop locativ, cat si celor interesate de investitii.

Destinatia imprumutului: Creditul imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena intermediat de KIWI Finance se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in scop locativ, cat si celor interesate de investitii.

"Numarul solicitarilor de credite pentru achizitia de imobile a crescut constant in ultimii 4 ani, fiind stimulat si de Programul Prima Casa. De aceea suntem increzatori ca prin acest produs care presupune un cost scazut, putem veni in intampinarea clientilor cu un produs de credit imobiliar intr-adevar atractiv - Creditul KIWI Home de la Italo Romena", completeaza Anca Bidian.

Costul pentru client al unui credit imobiliar KIWI Home

Pentru un credit imobiliar KIWI Home de la Banca Italo Romena cu o valoare de 75.000 de euro pe o perioada de 10 ani, clientul va avea o rata lunara de 777 euro.

Dobanda anuala efectiva este de 4,88% si cuprinde rata de dobanda egala cu 4,48% (Euribor la 3 luni + marja 4,25%), comisionul de analiza de 200 euro si comisionul de administrare de 1,25% din valoarea acordata, care se percepe o singura data la momentul acordarii.

Suma totala de plata la scadenta contractului de credit va fi egala cu 94.326 euro. Asigurarea de viata a beneficiarului creditului este oferita gratuit de catre Banca, in timp ce costurile aferente asigurarii imobilului, raportului de evaluare, inscrierii garantiilor si costurile notariale sunt in sarcina beneficiarului creditului.

#dobanda credite lei, #creditul KIWI Home, #lider pie a brokeraj, #credite euro banci , #Dobanzi banci