Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Bank a lansat un cont curent pentru executorii judecatoresti

Raiffeisen Bank a lansat un cont curent pentru executorii judecatoresti

Raiffeisen Bank a lansat Contul Executor, un cont curent special dedicat birourilor individuale ale executorilor judecatoresti si societatilor civile profesionale ale executorilor judecatoresti, pentru efectuarea operatiunilor in regim de consemnare, a anuntat astazi banca.

Contul de Consemnare Executor este disponibil in lei, euro sau dolari si permite transferuri catre orice cont si orice banca de pe teritoriul Romaniei, fara a fi necesara deplasarea la banca, ci numai un apel telefonic la Raiffeisen Direct pentru Profesii Liberale, serviciu disponibil gratuit.

Banca nu percepe comisioane bancare utilizatorilor pentru deschidere sau inchidere de cont, administrare cont, incasare, plata, virament sau extras cont. Sumele aflate in cont pot fi vizualizate on-line oricand si de oriunde in timp real prin internet banking, acest serviciu fiind, de asemenea, disponibil gratuit.

Contul de Consemnare Executor permite gestionarea sumelor in regim de consemnare, acestea fiind sume colectate de executorii judecatoresti in cadrul procedurilor de executare silita.

Raiffeisen Bank
a infiintat departamentul dedicat Profesiilor Liberale la inceputul anului 2008, cand a lansat un pachet financiar pentru dezvoltarea activitatilor de afaceri ale segmentului profesii liberale, precum cabinetele medicale si de tehnica medicala, cabinetele de avocatura, birourile notariale sau executorii judecatoresti.

Raiffeisen Bank
este o banca universala care isi ofera produsele si serviciile persoanelor fizice, IMM-uri si corporatii prin multiple canale de distributie, precum cele peste 500 de unitati bancare din intreaga tara, phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) si internet banking (Raiffeisen Online).

La mijlocului anului 2008, banca avea 2,1 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.700 corporatii mari si medii.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1898 ori