Se cauta un nou presedinte executiv pentru RIB

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 18:57
1781 citiri
Se cauta un nou presedinte executiv pentru RIB

Florin Danescu va fi presedinte executiv si presedinte al Consiliului de Administratie al Romanian International Bank (RIB) pana la 1 decembrie, in conditiile in care Consiliul Director al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) a decis numirea sa in functia de presedinte executiv al ARB.

Florin Danescu va fi presedinte executiv al Asociatiei Romane a Bancilor incepand cu data de 1 decembrie 2011.

"Pana la data de 1 decembrie 2011, functiile de presedinte executiv si de presedinte al Consiliului de Administratie (in cadrul RIB - n.r.) vor fi exercitate in continuare de catre Florin Danescu, urmand ca actionarii bancii sa desemneze un nou presedinte executiv", se arata intr-un comunicat transmis joi de banca.

Florin Danescu a devenit membru al echipei RIB in ianuarie 2000, ocupand functia de Head of Treasury Division. Ulterior, Danescu a ocupat succesiv functiile de vicepresedinte executiv, prim-vicepresedinte executiv, iar in anul 2008 Florin Danescu a fost numit presedinte executiv si presedinte al Consiliului de Administratie.

Potrivit ARB, Asociatia are o conducere executiva, al carei personal este numit conform hotararii Consiliului Director. Totodata, Consiliul Director poate mandata presedintele executiv sa reprezinte Asociatia in fata unor organisme interne si internationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RIB modificare presedinte excutiv Florin Danescu , #Banci Romania