Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Bank International: "Banca anului" in Europa Centrala si de Est

Raiffeisen Bank International: "Banca anului" in Europa Centrala si de Est


Raiffeisen Bank International (RBI) a fost desemnata "Banca anului" in Romania, dar si in Europa Centrala si de Est (ECE) de catre revista grupului Financial Times, "The Banker".

Subsidiarele Raiffeisen din Austria, Albania, Belarus si Bosnia - Herzegovina au reusit, de asemenea, sa castige acest titlu, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Aceasta este a sasea oara cand RBI primeste premiul "Banca anului" pe zona Europei Centrale si de Est din partea publicatiei The Banker si reprezinta cea de-a patra distinctie primita in acest an pentru pozitionarea sa strategica, performanta si excelenta in serviciile acordate clientilor persoane fizice si companii din ECE.

"Faptul ca am inchis careul, castigand toate cele patru premii importante, este o confirmare a rolul nostru de lider in ECE si a succesului nostru durabil", a spus Herbert Stepic, Presedinte al Comitetului Director al RBI.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1876 ori