Raiffeisen Bank International: "Banca anului" in Europa Centrala si de Est

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 14:28
1985 citiri
Raiffeisen Bank International: "Banca anului" in Europa Centrala si de Est
Foto: Nineoclock.ro

Raiffeisen Bank International (RBI) a fost desemnata "Banca anului" in Romania, dar si in Europa Centrala si de Est (ECE) de catre revista grupului Financial Times, "The Banker".

Subsidiarele Raiffeisen din Austria, Albania, Belarus si Bosnia - Herzegovina au reusit, de asemenea, sa castige acest titlu, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Aceasta este a sasea oara cand RBI primeste premiul "Banca anului" pe zona Europei Centrale si de Est din partea publicatiei The Banker si reprezinta cea de-a patra distinctie primita in acest an pentru pozitionarea sa strategica, performanta si excelenta in serviciile acordate clientilor persoane fizice si companii din ECE.

"Faptul ca am inchis careul, castigand toate cele patru premii importante, este o confirmare a rolul nostru de lider in ECE si a succesului nostru durabil", a spus Herbert Stepic, Presedinte al Comitetului Director al RBI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#premii banci, #premiu Raiffeisen Romania, #premiu Raiffeisen Europa, #premiu The Banker, #Banca Anului Romania, #Banca Anului Europa Centrala , #Banci Romania