Primul serviciul de transfer de bani prin Internet Banking din Romania

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 13:24
3560 citiri
Primul serviciul de transfer de bani prin Internet Banking din Romania

Western Union si Banca Transilvania au lansat joi serviciul de transfer de bani prin Internet Banking, care faciliteaza trimiterea si primirea de bani din si in Romania utilizand Western Union Money Transfer.

"Noul serviciu aduce in plus un comision de transfer mai avantajos pe langa beneficiile asigurate deja de Western Union: accesul la o retea ce acopera 200 de tari din intreaga lume" a declaratDaniela Budurea, directorul Western Union Romania si Bulgaria.

Pentru a trimite bani prin serviciul Western Union prin Internet Banking, clientii trebuie sa aiba un cont in lei si/sau Euro sau USD, deschis la Banca Transilvania si sa fie abonati la serviciul de Internet Banking al BT.

Suplimentar, clientii care detin un gold!card emis de Western Union se pot identifica si pe baza acestuia in momentul efectuarii tranzactiei, avand astfel posibilitatea sa selecteze beneficiarul transferului dintr-o lista predefinita.

Dupa selectarea sau introducerea beneficiarului transferului, clientul trebuie sa selecteze tara de destinatie, sa introduca suma transferata si valuta la destinatie, respectiv sa accepte termenii si conditiile aferente transferului.

Odata cu finalizarea tranzactiei, contul clientului este debitat cu suma trimisa si comisionul aferent tranzactiei. Comisioanele aferente transferului si alte date ale tranzactiei sunt prezentate pe pagina de Internet Banking a Bancii Transilvania (www.bt24.ro).

Aceste informatii pot fi tiparite pentru a sti exact cu ce suma a fost debitat contul. Banii trimisi vor fi disponibili la destinatie in cateva minute#, conform termenilor si conditiilor serviciului.

Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formata din peste 550 de sedii si 1,5 milioane de clienti activi. BT este prima banca din Romania care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti, in 1997.

Serviciul de transfer de bani Western Union este accesibil in Romania din anul 1996.

#transfer bani Internet banking, #transfer bani Banca Transilvania, #transfer bani Western Union, #transfer bani Banca Transilvania Western Union , #Banci Romania