Divizia de brokeraj a UniCredit Tiriac Bank incepe procesul de integrare cu banca

Vineri, 01 Iunie 2012, ora 16:23
1461 citiri
Divizia de brokeraj a UniCredit Tiriac Bank incepe procesul de integrare cu banca

UniCredit CAIB Securities Romania va incepe, de la 1 iunie 2012, procesul de integrare cu UniCredit Tiriac Bank, a anuntat vineri banca, precizand ca prin acesta nu va fi afectata ativitatea de brokeraj.

"Inglobarea activitatilor societatii de servicii de investitii financiare in Divizia de Corporate Investment Banking & Private Banking (CIB & PB) a UniCredit Tiriac Bank nu va impacta in niciun fel functionarea business-ului de brokeraj, care se va desfasura la fel ca pana in prezent. Clientii vor beneficia de aceleasi servicii si de acelasi mod de lucru, la standardele de inalt profesionalism care au pozitionat UniCredit CAIB Securities in top 3 intermediari pe piata de capital din Romania, cu o cota de piata de 8,21%", se spune in comunicat.

De asemenea, banca precizeaza ca aceasta convergenta are in vedere fructificarea sinergiilor si valorificarea optima a resurselor locale.

UniCredit CAIB Securities Romania, divizia de brokeraj a Grupului UniCredit in Romania, este prezenta din anul 1996 pe piata de capital romaneasca.

UniCredit CAIB Securities ofera o gama completa de servicii de intermediere pe piata de capital din Romania (tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti), ca si pe piete externe, servicii adresate clientilor institutionali straini si romani si clientilor de retail. Echipa locala de analiza acopera o arie variata de sectoare (petrol si gaze, institutii financiare, industria farmaceutica, utilitati, resurse naturale si imobiliare), specialistii avand si responsabilitati de analiza sectoriala la nivel regional. UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Unicredit integrare divizie brokeraj, #UniCredit CAIB UniCredit Tiriac , #Banci Romania