CEC va oferi credite avantajoase pentru fermieri

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 14:00
1897 citiri
CEC va oferi credite avantajoase pentru fermieri

CEC Bank va lansa in perioada urmatoare un credit destinat fermierilor si persoanelor care locuiesc in zone montane defavorizate, cu o dobanda de minim 9,4% si un comision de gestiune de 0,25%.

CEC Bank va lansa Creditul punte pentru finantarea capitalului de lucru beneficiarii masurilor 211 (zona montana defavorizata), 212 (zone defavorizate - altele decat zona montana) si 214 (agromediu), respectiv fermierii, persoane fizice, juridice sau grupuri, care desfasoara activitati agricole pe terenurile agricole din zonele vizate, indiferent de statutul juridic al terenului (proprietate, concesiune, arenda) si care respecta bunele conditii agricole si de mediu.

Creditele se acorda in lei, iar valoarea creditului poate fi pana la 80% din valoarea sumelor.

Printre costurile practicate de CEC Bank pentru finantarea acestor clienti sunt mentionate: dobanda practicata de banca de minimum 9,4%, in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul, precum si comisionul de gestiune de 0,25%, aplicat la valoarea creditului si perceput de banca la acordarea creditului.

Creditele beneficiaza de garantia emisa de FGCR, care reprezinta un procent de pana la 80% din valoarea creditului acordat. In completare, clientul prezinta bancii un bilet la ordin in alb, ipoteca mobiliara pe conturile deschise la banca si ipoteca asupra creantelor fata de APIA, constand in sumele calculate, conform adeverintelor eliberate de APIA.

#CEC Bank credite, #oferte CEC Bank , #Banci Romania