BRD: Romanii nu sunt pregatiti pentru produse bancare sofisticate

Duminica, 04 Martie 2012, ora 14:27
2332 citiri
BRD: Romanii nu sunt pregatiti pentru produse bancare sofisticate

Romanii nu sunt pregatiti pentru produse bancare foarte sofisticate pe partea de depozite, a declarat Guy Poupet, presedinte si director general al BRD - Groupe Societe Generale, la conferintele BRD Media Days.

"Vrem sa importam produsele de succes din Franta si sa le implementam in Romania. Romania nu este o tara matura din punct de vedere bancar. Romanii nu sunt pregatiti pentru produse sofisticate.

De exemplu, contul de economii nu este dezvoltat in Romania. Vrem sa adaugam niste facilitati la acest produs si, in acest fel, poate sa creasca loialitatea clientului", a spus Poupet.

Potrivit acestuia, unul din 15 clienti ai BRD - Groupe Societe Generale are un cont de economii.

Intrebat daca se va pensiona, el a afirmat ca probabil va face asta. "Este complicat in Franta pentru ca practic poti incepe pe la 60 de ani, dar poti decide cand sa faci asta, intre 60 si 70 ani. Este relativ complicat", a afirmat Poupet.

Pentru acest an, banca si-a propus marirea si diversificarea bazei de clienti, mentinerea sau chiar cresterea cotei de piata, diversificarea bazei de finantare, mentinerea unui nivel ridicat al eficientei operationale si a unei politici prudente de gestionare a riscurilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BRD carduri, #BRD banci credite, #produse creditare banci , #Banci Romania