BCR a lansat un credit pentru plata tratamentelor medicale

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 10:46
2275 citiri
BCR a lansat un credit pentru plata tratamentelor medicale

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat recent creditul Tonus BCR, care poate fi utilizat pentru plata unor tratamente sau interventii medicale, cum ar fi nterventii chirurgicale, tratamente stomatologice, transplanturi, servicii medicale oferite de maternitati, prelevare celule stem sau recuperare medicala.

Creditul poate fi folosit inclusiv pentru costurile de spitalizare, efectuarea de analize medicale de laborator, achizitionarea de proteze medicale si medicamente din farmacii.

BCR a incheiat deja primul parteneriat pentru promovarea acestui produs cu cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania - MedLife.

Creditul se acorda in lei si poate avea o valoare maxima de 44.000 de lei pe o perioada maxima de pana la 10 ani. BCR nu solicita avans si nici comision de analiza a dosarului. Venitul net minim pe care trebuie sa il realizeze clientul este de 500 lei.

Banii sunt virati de banca direct in contul institutiei care asigura tratamentul medical, dar clientul poate solicita pana la 10% din valoarea creditului aprobat pentru acoperirea cheltuielilor neprevazute si poate utiliza suma respectiva fara documente justificative.

Dobanda este fixa de 14,9% pe an iar aprobarea rapida a dosarului de credit raspunde tuturor nevoilor medicale, inclusiv celor urgente. Daca debitorul opteaza pentru rambursarea creditului pe o perioada mai mica de patru ani dobanda scade cu un punct procentual, la 13,9% pe an.

Asigurarea de viata este oferita gratuit de catre BCR Asigurari de Viata VIG.

#credit BCR tratament medical, #credit probleme sanatate, #Tonus BCR credit probleme sanatate , #Banci Romania