Banca Centrala a aprobat schimbarea directorului general la Garanti Bank

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 12:20
1909 citiri
Banca Centrala a aprobat schimbarea directorului general la Garanti Bank

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a aprobat numirea lui Ufuk Tandogan ca director general al Garanti Bank Romania, a anuntat, miercuri, banca.

Ufuk Tandogan il succede pe Murat Atay in functia de director general al Garanti Bank in Romania. Murat Atay a preluat conducerea Garanti Mortgage in Turcia, companie lider pe segmentul creditelor ipotecare.

Inainte de venirea in Romania, Ufuk Tandogan a activat in cadrul Garanti Turcia pentru aproape 25 de ani si are o vasta experienta bancara atat in domeniul comercial, cat si in cel al creditarii.

Din 2006, el a detinut functia de Senior Vicepresident - Commercial and Corporate Credits.

De asemenea, a fost membru in Consiliul de Administratie al Biroului de Credit din Turcia si al Garanti Mortgage Turcia.

Garanti Romania a avut o dinamica accentuata in ultimii cinci ani, dezvoltandu-se ca banca universala si a trecut de la statutul de sucursala a unei banci straine la cel de banca locala. De asemenea, Garanti Bank a urcat pe locul 13, de la locul 27 in anul 2007, in clasamentul bancilor care activeaza pe piata locala, dupa marimea activelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Garanti Bank schimbare director, #BNR director Garanti Bank, #schimbare functie director Garanti Bank , #Banci Romania