ATEBank Romania isi continua activitatea

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 14:57
2667 citiri
ATEBank Romania isi continua activitatea

Operatiunile ATEbank Romania vor continua "cu aceeasi sustinere fata de piata din Romania", in ciuda deciziei ATEbank Grecia de a scoate la vanzare pachetul majoritar de actiuni la subsidiara din Romania.

"In legatura cu recentul anunt privind procedura de vanzare prin licitatie a pachetului majoritar de actiuni detinut de ATE Bank Grecia in subsidiara sa din Romania, ATE Bank Romania declara ca operatiunile continua si vor continua ca si pana acum, cu toata grija pentru clienti, disponibilitatile si angajamentele acestora, cu aceeasi sustinere fata de piata din Romania si cu suportul solid al bancii-mama demonstrat prin recenta majorare de capital in valoare de 20 de milioane de euro", se arata intr-un comunicat transmis vineri de ATEbank Romania.

Totodata, se spune in comunicat, "anuntul si motivatia acestuia se datoreaza restructurarii financiare a bancii-mama, ATE Bank Grecia, si nu influenteaza activitatea ATE Bank Romania".

Agricultural Bank of Greece va scoate la vanzare pachetul majoritar de actiuni la subsidiara din Romania, reprezentand 93,27% din capitalul social al ATEbank Romania. Scrisorile de intentie se pot depune la consultant pana la data de 16 ianuarie 2012, ora 17 (ora Atenei).

#ate bank romania, #actiuni ATE Bank, #vanzare actiuni banci , #Banci Romania