Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC Bank majoreaza plafonul de garantare pentru Prima Casa 4 cu 20 milioane euro

CEC Bank majoreaza plafonul de garantare pentru Prima Casa 4 cu 20 milioane euro


CEC Bank a obtinut o noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, cu suma de 20 milioane euro, a anuntat joi banca.

Creditul "Prima noastra casa" oferit de CEC Bank prespune dobanda de ROBOR 3M + 1,9 puncte procentuale pentru imprumuturile in lei si EURIBOR 3M + 4 puncte procentuale la cele in euro. Durata maxima de finantare este de 30 de ani.

Aportul propriu este in valoare de minimum 5% din pretul de achizitie/costul de construire a locuintei. Nu se percep comisioane din partea bancii.

De asemenea, se accepta de codebitori de catre banca in vederea completarii veniturilor solicitantului.

"Prin aceasta noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, CEC Bank continua sa puna la dispozitia clientilor sai una dintre cele mai bune oferte existente pe piata. Accesand creditul Prima noastra casa de la CEC Bank, clientii nostri beneficiaza de dobanzi atractive atat in lei cat si in euro, fara comisioane din partea bancii", a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 2078 ori