Volksbank Romania are un nou director la Trezorerie

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 12:46
1554 citiri
Volksbank Romania are un nou director la Trezorerie

Theo Buftea este noul director al Trezoreriei Volksbank, conducerea Diviziei Trezorerie din cadrul Volksbank Romania, se arata intr-un comunicat de presa al bancii austriece.

Theo Buftea, 39 de ani, a acumulat peste 20 de ani de experienta in sistemul bancar, se arata in comunicatul de presa. Theo Buftea a plecat de la Bancpost, unde a ocupat pozitia de Director in cadrul Diviziei Piete Globale. Acesta a mai ocupat si pozitia de Vicepresedinte la Citibank Europe, sucursala Bucuresti (2007-2010), si functia de sef serviciu Divizia Piete Financiare la ABN Amro pana in mai 2007.

In cadrul Volksbank Romania, Theo Buftea va coordona activitatile de vanzari pe segmentul trezorerie, precum si activitatile de management al lichiditatilor si dealing, se mai arata in comunicat. Timp de doi ani, pozitia de sef al Trezoreriei la Volksbank a fost vacanta.

"Volksbank are planuri foarte amibitioase pentru dezvoltarea pe segmentul corporate si trezorerie pe termen mediu si lung. De aceea, am acceptat provocarea de a ma alatura echipei", declara Theo Buftea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#volksbank romania, #Director Volksbank Romania Trezorerie , #Banci internationale