Vezi ce banci germane a retrogradat Moody's

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 12:37
1374 citiri
Vezi ce banci germane a retrogradat Moody's
Foto: Moody\'s/ SURSA: DCNews.ro

Moody's a retrogradat, miercuri, ratingul a 10 banci germane din sectorul public, retrogradarile pornind de la una pana la trei trepte.

Interventia a fost justificata de agentia de evaluare prin faptul ca bancile au sanse mai mici de a obtine un ajutor extern, scrie Business Insider.

In plus, guvernul nu este suficent de dispus sa sustina bancile, insa nici conditiile impuse de Comisia Europeana nu ii permit sa faca acest lucru.

Astfel, Moody's a confirmat ratingul bancii Landesbank Berlin AG si a retrogradat cu o treapta ratingul pentru DekaBank Deutsche Girozentrale.

Moody's a retrogradat trei banci cu doua trepte: Landesbank Hessen-Thueringen GZ (Helaba), Landesbank Saar (SaarLB) si HSH Nordbank AG (HSH).

Sase banci au fost retrogradate cu trei trepte, acestea fiind Bayerische Landesbank (BayernLB), Deutsche Hypothekenbank (Deutsche Hypo), Landesbank Baden-Wuerttemberg (LBBW), Norddeutsche Landesbank GZ (NORD/LB), Norddeutsche Landesbank Luxembourg S.A. (NLBL) si Bremer Landesbank Kreditanstalt Oldenburg GZ (BremerLB).

Banca WestLB AG (WestLB) nu a fost retrogradata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Moody s retrogradare banci germane, #banci germane, #retrogradari Germania , #Banci internationale