Morgan Stanley disponibilizeaza 1.600 de salariati

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 20:19
2603 citiri
Morgan Stanley disponibilizeaza 1.600 de salariati
Morgan Stanley disponibilizeaza 1600 de angajati

Morgan Stanley incearca sa limiteze pierderile din ultima perioada, prin disponibilizari masive. Firma financiara a anuntat ca va da afara 1.600 de oameni dupa ce veniturile au scazut, pe fondului unei diminuari cu 45% a valorii actiunilor.

Reducerile de personal vor fi operate in primul trimestru de anul viitor, la toate nivelurile societatii, arata un purtator de cuvant al companiei, citat de Bloomberg. In total, Morgan Stanley are 62.648 de angajati, iar numarul de lucratori dati afara echivaleaza cu 2,6% din totalul de salariati.

James Gorman, directorul executiv al Morgan Stanley, se confrunta cu efectele determinate de criza datoriilor si cu ingrijorarile investitorilor. Acestia se tem ca incetinirea cresterii economice din America va mai dura si prin urmare, activitatea de tranzactionare va avea de suferit.

Veniturile Morgan Stanley au scazut cu 36%, in trimestrul al treilea, in comparatie cu perioada similara de anul trecut, fara a fi luate in calcul si ajustarile contabile. Morgan Stanley este cea de-a sasea banca din SUA, din punct de vedere al activelor si cea mai mare firma de brokeraj.

#morgan stanley disponibilizari, #morgan stanley angajati disponibilizari , #Banci internationale