De la extaz la agonie: Profitul Bank of America a scazut cu 94% in trimestrul al treilea

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 16:18
1395 citiri
De la extaz la agonie: Profitul Bank of America a scazut cu 94% in trimestrul al treilea

Bank of America a obtinut in trimestrul al treilea un profit net de 340 milioane de dolari, cu 94% mai mic fata de castigul anuntat pentru aceeasi perioada a anului trecut, de 6,2 miliarde de dolari. Profitul ridicat din 2011 s-a datorat vanzarii unor active si unor castiguri din contabilitate.

Cu toate acestea, profitul Bank of America din trimestrul al treilea din 2012 se situeaza peste asteptarile analistilor, potrivit Mediafax.

Profitul net obtinut de banca in trimestrul al treilea este echivalent cu zero centi pe actiune, fata de un profit de 56 de centi pe actiune in urma cu un an.

Veniturile Bank of America, a doua mare banca din Statele Unite in functie de active, au scazut de la 28,7 miliarde de dolari in urma cu un an la 20,66 miliarde de dolari.

Bank of America a anuntat luna trecuta ca a acceptat plata a 2,4 miliarde de dolari pentru inchiderea unui litigiu cu actionarii, din care 1,6 miliarde de dolari si alte costuri exceptionale, sume echivalente cu 28 de centi pe actiune, au fost contabilizate in trimestrul al treilea.

Bank of America plateste 2,43 de miliarde de dolari despagubiri

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#profit Bank of America, #rezultate financiare Bank America, #venituri Bank of America, #rezultate financiare banci americane, #profit banci americane , #Banci internationale