Incheierea majorarii capitalului social la BC Carpatica

Marti, 30 Ianuarie 2007, ora 08:32
897 citiri

Banca Comerciala Carpatica a anuntat printr-un comunicat de presa ca in data de 19 ianuarie 2007, s-a incheiat perioada de subscriere pentru exercitarea dreptului de preferinta decatre actionarii inregistrati la data de 4 decembrie 2006.

Majorarea capitalului social cu suma de 24 milioane lei a fost hotarata in Adunarea Generala a Actionarilor din data de 11 noiembrie 2006.Astfel, s-a aprobat emiterea unui numar de 240.000.000 actiuni la un pret de emisiune de 0,15 lei/actiune, format din valoarea nominala a unei actiuni de 0,1 lei/actiune si o prima de emisiune de 0,05 lei/actiune.Banca a anuntat faptul ca actiunile nesubscrise in urma exercitarii dreptului de preferinta al actionarilor se vor anula.

"Multumim actionarilor bancii noastre pentru increderea si sprijinul acordat, pentru interesul manifestat fata de activitatea institutiei noastre. De asemenea, ii asiguram ca implicarea lor in destinul bancii ne va motiva, si in viitor, in realizarea obiectivelor de crestere, consolidare si eficienta.", a declarat Nicolae Hoanta, presedintele bancii si ala Consiliului de Administratie.

La incheierea perioadei de exercitare a dreptului de preferinta, indicele de subscriere la majorarea capitalului social a fost de 99,46%.

Bloombiz