Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Crema bankingului se intalneste pentru a dezbate prioritatile sistemului financiar

Crema bankingului se intalneste pentru a dezbate prioritatile sistemului financiar


Profesionisti din industria finaciar-bancara, specialisti din mediul de afaceri, leaderi ai administratiei publice locale, antreprenori si manageri se reunesc in cadrul summit-ul bancar "Banking 365-Banca Viitorului", intr-o dezbatere interactiva care vizeaza prioritati, tendinte si noi tehnologii pentru oferta bancara de maine.

Evenimentul va avea loc joi, 19 iunie 2014, si se va desfasura la Crowne Plaza Bucuresti, sala Ballroom, incepand cu ora 9 a.m.

Printre speakerii evenimentului se numara: Mihai Tanasescu, Vicepresident, BEI, Teo Thomas, Lead Economist, Banca Mondiala, Brussels, Omer Tetik, Director General, Banca Transilvania, Anthony C. Hassiotis, Executive President&CEO and Country Manager, Bancpost, Radu Furnica, Presedinte &CEO, Leadership Development Solutions, Florin Danescu, CEO, RBA, Andrei Chiliman, Primarul sectorului 1, Robert Negoita, Primarul sectorului 3, Ionut Dumitru, Chief Economist, Raiffeisen Bank&President Fiscal Council, Andrei Berghian, Account Manager, TRANSFOND etc.

Conferinta cuprinde, in partea a doua a zilei, trei seminarii dedicate care se vor desfasura simultan si care aduc in prim plan subiecte de interes pentru industria bancara si nu numai.

Primul seminar se refera la nevoia de transparenta a sectorului public. Cel de-al doilea, "Cat de bine iti cunosti angajatii?", este un seminar dedicat profesionistilor de resurse umane si va fi sustinut de Diana Ungureanu, Director General, Mindit.

Cel de-al treilea seminar ofera solutii si noi modele de business adresate bancilor pentru a simplifica nevoia de adaptare la cerintele clientilor si la schimbarile rapide din societatea moderna si este sustinut de specialistii Fujitsu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1869 ori