Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul cu garantii imobiliare si dobanda de 5,4% in primul an

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 16:00
1659 citiri
Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul cu garantii imobiliare si dobanda de 5,4% in primul an

Banca Comerciala Carpatica a lansat pentru clientii persoane fizice un pachet special de credite cu garantii imobiliare la o dobanda speciala incepand de la 5,4%/an pentru primul an de creditare.

Campania este valabila pentru creditele in lei acordate pana in luna februarie 2015 inclusiv, pentru: creditele pentru constructii si achizitii Casa 9, creditele pentru Modernizare, creditele pentru Achizitie teren extravilan, creditele de nevoi personale Prosper, creditele de refinantare OneSmart.

"Cu acest pachet special pentru creditele in lei cu garantii imobiliare, clientii beneficiaza de costuri mult mai mici doar din diferenta de dobanda din primul an. In plus, vorbind de o dobanda atractiva si fixa, sunt protejati de orice fluctuatii ale Robor pe care clientul nu le poate anticipa nici influenta. Pentru clientii interesati de constructia unei case, chiar si in regie proprie, de lucrari de modernizare sau achizitii de imobile si terenuri, dobanda fixa practicata va fi de 5,4% pe primul an iar pentru cei interesati de finantare pentru nevoi personale sau refinantarea unor credite mai vechi de 2011, dobanda fixa practicata va fi de 5,9% pe primul an", a declarat Andra Buzdugan, Director Relatii Comerciale Retail in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

In plus, banca nu percepe comisioane pentru analiza dosarului, pentru acordarea creditului,

comisioane lunare sau taxa anuala de inspectie a garantiei.

Pachetul se aplica doar clientilor care nu beneficiaza de alte promotii/reduceri oferite de Banca Comerciala Carpatica in baza unor conventii/campanii separate. De asemenea, reducerea de dobanda oferita in cadrul aceste promotii, nu se va cumula cu reducerea oferita in cadrul pachetelor de produse. Astfel, clientii persoane fizice care opteaza pentru unul din produsele de creditare mentionate vor avea posibilitatea sa aleaga campania/promotia care sa fie aplicata solicitarii lor de credit. Campania creditelor cu garantii nu se aplica in cazul suplimentarii sumelor aferente creditelor existente in sold.

#credite Banca Comerciala Carpatica, #oferta credite Banca Comerciala Carpatica, #credite dobanda redusa , #Banci comerciale