Titlurile Bancii Transilvania se vor tranzactiona luni la Bursa

Sambata, 14 Februarie 2009, ora 16:25
1975 citiri
Titlurile Bancii Transilvania se vor tranzactiona luni la Bursa


In ciuda jafului de la Cluj, actiunile Bancii Transilvania (TLV) nu vor fi suspendate de la tranzactionare in sedinta de luni a Bursei de Valori Bucuresti.

"Bursa poate lua astfel de decizii, dar deocamdata Banca Transilvania nu a trimis nicio cerere in acest sens. Nu cred, insa, ca este un caz care sa ceara suspendarea de la tranzactionare", a spus Farmache.

Banca Transilvania a anuntat ieri ca, in urma unui jaf armat la o agentie din Cluj Napoca, a fost sustrasa din casierie o suma de circa 70.000 euro. Banca precizeaza ca paguba este asigurata, nefiind astfel riscuri de pierderi nici pentru clienti, nici pentru banca.

Doi barbati au intrat, ieri, in jurul orei 17:00, intr-o unitate bancara a Bancii Transilvania din cartierul Manastur din Cluj-Napoca, au amenintat casiera si pe paznicul bancii, reusind sa sustraga o suma de bani.

Politistii nu sunt inca siguri ca jefuitorii erau inarmati, insa imaginile video din incinta bancii sunt deja analizate de catre anchetatori. Politistii au sosit la fata locului, dupa ce a fost apasat butonul de panica, noteaza NewsIn.

Banca Transilvania mentioneaza ca unitatile BT, bancomatele si toate celelalte echipamente electronice de plati functioneaza normal, incidentul neavand niciun alt impact asupra activitatii bancii.

De asemenea, activitatile bancare ale agentiei BT Manastur din Cluj vor fi reluate conform programului obisnuit, incepand de luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#banca transilvania, #bursa, #bvb, #titluri, #sedinta, #jaf , #stiri Banca Transilvania