Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SSIF Vanguard: Bursa de Valori Bucuresti - Ora 12 - 20 Aprilie 2006

SSIF Vanguard: Bursa de Valori Bucuresti - Ora 12 - 20 Aprilie 2006
Buletin bursier informativAstazi lichiditatea la BVB este mai buna decat ieri, pana la pranz fiind efectuate tranzactii in valoare de aproximativ 5.6 milioane RON. Cel mai tranzactionat emitent este si astazi Banca Transilvania cu peste 1.4 milioane lichiditate la mijlocul sedintei, insa se tranzactioneaza la pretul de referinta, dupa ce a deschis pe plus 1.4%.

Indicele de ansamblu al BVB, BET-C, inregistreaza o mica variatie negativa, insa s-a mentinut in cea mai mare parte a celor aproape doua ore de tranzactionare la acelasi nivel cu inchiderea de ieri.BET-ul este usor pe crestere, iar BET-FI pe corectie negativa putin mai mare decat ieri. SIF5 si SIF1 se tranzactionau la preturile de referinta, iar celelalte trei pe scaderi, cel mai mare minus fiind inregistrat de SIF4, care avea si cea mai slaba lichiditate din sector.


Sectorul bancar, fara BRD A- oprita de la tranzactionare pentru desfasurarea AGA A- este sustinut la lichiditate de TLV, insa in privinta evolutiilor preturilor situatia este stagnanta. Farmaceuticele, cu o lichiditate obisnuita pentru ultimele zile, sunt in acord cu atmosfera de vancanta, BIO si ATB inregistrand din cand in cand tranzactii la plus un pas peste referinta. Situatie similara ca lichiditate si in cazul titlurilor petroliere, RRC la minus 0.2% si SNP pe zero.

SSIF Vanguard

Pagina Web: www.vanguard.ro
Bulevardul Unirii nr. 19, bl. 4B, parter, sector 5, Bucuresti
Telefon: (4021) 336.93.25, (4021) 336.93.26


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 616 ori