Rekkers, Banca Transilvania: Sunt surprins de lipsa de consens din Romania

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 09:56
1372 citiri

Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania-printre putinele institutii cu capital majoritar romanesc, s-a aratat surprins de lipsa de consens politic din Romania, cerand o solutie rapida pentru rezolvarea crizei politice.

"Anul 2010 va fi o mare provocare. Nu cred in miracole, nu cred ca maine va fi mai bine. Vreau insa sa existe un consens privind un drum mai bun pentru economie si populatie. Ca strain, sunt surprins de lipsa de consens care exista in Romania", a declarat Rekkers.

"Peste tot in lume situatia se amelioreaza, bursele cresc, dobanzile bancare scad, optimismul revine, doar in Romania situatia este mai depresiva. Sunt insa optimist si sper ca criza politica nu va dura mult si ca va fi gasita o solutie rapida", a precizat Rekkers.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
România, al treilea cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană în 2023
România, al treilea cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană în 2023
România a avut în 2023 al treilea cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană, prin raportarea discrepanței dintre veniturile și chetuielile bugetare la produsul intern brut (PIB) din...
#economie, # romania, # rekkers, # dobanzi , #stiri Banca Transilvania