H. Ciorcila considera acuzatia de manipulare a pietei de capital complet nefondata

Luni, 12 Iulie 2010, ora 16:17
1325 citiri
H. Ciorcila considera acuzatia de manipulare a pietei de capital complet nefondata

Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, trimis luni in judecata de DIICOT, neaga acuzatia de manipulare a pietei de capital si sustine ca va actiona "pe toate caile legale" pentru a-si dovedi nevinovatia, conform unei declaratii remise la cererea NewsIn.

"Am fost informat de catre DIICOT Cluj ca, impreuna cu alte persoane am fost trimis in judecata pentru presupuse activitati de manipulare a pietei de capital. Consider acuzatia complet nefondata, nu am facut nimic ilegal, nimic care sa contravina legislatiei in domeniu si voi actiona pe toate caile legale pentru a dovedi acest lucru. Sunt convins ca rezultatele finale ale acestui demers juridic imi vor da dreptate", a spus Ciorcila.

Banca Transilvania a anuntat, luni, ca are incredere in Ciorcila, in "probitatea morala si profesionala" a tuturor membrilor Consiliului de Administratie.

Banca Transilvania (BVB: TLV) a anuntat, in cadrul unui comunicat remis luni Bursei de Valori Bucuresti, ca a luat act de decizia de a dispune trimiterea in judecata de catre DIICOT Cluj a mai multor persoane, printre care se numara si presedintele Consiliului de Administratie (CA) al bancii, Horia Ciorcila, sub acuza de manipulare a pietei de capital in cazul unor tranzactii cu titluri BT achizitionate de Bank of Cyprus. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jufecata Ciorcila manipulare piata capital bt , #stiri Banca Transilvania