Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum devii investitor la fonduri mutuale

Cum devii investitor la fonduri mutuale

Astazi va prezentam societatea CertinvestInvestitia minima: 50 RON

Modalitati de investire in fondurile certinvest:

1. Folosind reteaua bancara:

- Ordin de plata

Pentru a deveni investitor Certinvest, nu trebuie decat sa faceti un virament cu ordin de plata din contul dumneavoastra personal deschis la orice banca, in contul fondului de care sunteti interesat.

- Foaie de varsamant

In cazul in care nu aveti un cont bancar personal, puteti investi in fondurile Certinvest depunand numerar direct la casieria bancii in contul fondului de care sunteti interesat.

Mentionam ca la prima adeziune trebuie completat si semnat formularul de adeziune, disponibil pe site-ul Certinvest. El trebuie trimis pe adresa Certinvest, Bulevardul Aviatorilor Nr.33, Sector1, Bucuresti, cod postal 011853.

Pentru a afla conturile bancare ale fondurilor Certinvest sunati la Infoline 021/20.999.30 sau accesati www.certinvest.ro.

2. Prin distribuitorii autorizati:

Pentru completarea formularului de adeziune si investirea sumelor economisite, in fondurile Certinvest, va puteti adresa distribuitorilor nostri autorizati - Banca Transilvania si Eurom Bank. Orice operatiune legata de fondurile administrate de noi poate fi realizata prin intermediul distribuitorilor, fara costuri aditionale pentru investitori.

3. La sediul Certinvest:

Pentru operatiuni de adeziune si/sau rascumparare sau pentru consultanta de specialitate va puteti adresa analistilor Certinvest, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 17:30, la sediul Certinvest din Bulevardul Aviatorilor Nr. 33, Sector1, Bucuresti, cod postal 011853. Telefon: 021/222.87.49

BaniiNostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 855 ori