Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Clientii BT Securities pot face tranzactii pe internet

Clientii BT Securities pot face tranzactii pe internet

Casa de Brokeraj BT Securities si Banca Transilvania au lansat, miercuri, o aplicatie prin care clientii pot efectua tranzactii de vanzare si cumparare on line, se mentioneaza intr-un comunicat transmis catre Bursa de Valori Bucuresti.Aplicatia este denumita BT TRADE, si face parte din programul A"BT 24 A- Solutii Financiare prin InternetA". Plata contravalorii operatiunilor de vanzare si cumparare, se realizeaza prin serviciul de Internet Bankgin al Bancii.

In plus, clientii casei de brokeraj pot primii in timp real informatii despre propriile investitii, despre piata de capital, dar si a pietei valutare si monetare. "Cu ajutorul BT TRADE poate fi vizualizat contul si portofoliul propriu, existand totodata posibilitatea urmaririi cotatiilor inregistrate la Bursa, pe 5 nivele de pret, a tranzactiilor efectuate de respectiva persoana sau firma, precum simodificarile survenite in urma unei tranzactii asupra portofoliului si soldului clientului, oferindu-i astfel posibilitatea de a efectua tranzactii intra-day", se mentioneaza in comunicatul transmis de casa de brokeraj.

NewsIn

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 914 ori