Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BT a lansat creditul imobiliar in lei cu dobanda de 6,5 la suta pe an, in primii trei ani

BT a lansat creditul imobiliar in lei cu dobanda de 6,5 la suta pe an, in primii trei ani

Banca Transilvania a lansat Creditul imobiliar in lei, destinat persoanelor fizice, cu o dobanda fixa in primii trei ani, de 6,5 la suta pe an, informeaza banca.

Atractivitatea creditului imobiliar in lei, oferit de Banca Transilvania, este data si de extinderea perioadei de creditare, pana la 30 de ani. In ceea ce priveste suma contractata, aceasta este de maxim 250.000 euro, in echivalent lei, iar aportul clientului trebuie sa fie de minim 25 la suta din valoarea investitiei imobiliare. Banca percepe un comision de acordare de doi la suta (minim 600 lei), precum si un comision de gestiune lunar de 0,1 la suta, aplicat la valoarea creditului in sold.

Pe langa costurile foarte mici si perioada lunga de creditare, acest produs confera clientilor si posibilitatea de a plati ratele direct din contul curent. Pentru achitarea in avans a creditului se percepe un comision de rambursare anticipata de trei la suta, insa doar in primii trei ani, dupa care comisionul de rambursare anticipata nu se mai percepe. Pentru a incuraja tot mai mult investitiile imobiliare, Banca Transilvania a stabilit ca varsta maxima a clientului, la sfarsitul perioadei de creditare, sa fie de 70 de ani.

Banca Transilvania, in cei 13 ani de activitate, a devenit o institutie financiara cu reprezentare nationala, avand in prezent 343 de unitati si apoximativ 4.500 de angajati. Cu o cota de piata de 4,7 la suta, Banca Transilvania se afla in topul primelor 10 banci din Romania, in functie de active. Este prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1997. Activitatea Bancii Transilvania este organizata pe trei linii principale de afaceri - persoane fizice, IMM si companii mari - pentru care banca are produse si servicii specifice, precum si un personal dedicat.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 839 ori