Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Transilvania - "Most improved bank in Romania"

Banca Transilvania - "Most improved bank in Romania"

Banca Transilvania a obtinut Premiul de Excelenta A"Most improved bank in RomaniaA" din partea revistei Euromoney.Principalele criterii luate in considerare pentru acest titlu sunt: inovatia, managementul, pozitia pe piata, produsele noi, profesionalismul angajatilor si, nu in ultimul rand, randamentul superior al actiunilor BT.

Cu aceasta ocazie, Martin Born, Director - Euromoney, a afirmat ca: A"Bancile care primesc Premii de Excelenta din partea Euromoney reprezinta cele mai puternice institutii financiare din lume, in ciuda greutatilor existene azi in acest domeniu. Aceste institutii ofera servicii de prima clasa si incredere. Reprezentantii Euromoney cred cu tarie in buna calitate si in serviciile oferite de bancile castigatoareA".

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii, a declarat: A"Acesta este primul premiu international primit de catre banca noastra. Titlul ne bucura, ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Suntem Most improved bank in Romania datorita implicarii si profesionalismului celor 1.749 de angajati pe care ii are in prezent Banca Transilvania si, nu in ultimul rand, datorita sprijinului permanent al clientilor. Strategia aleasa a fost una corecta, cu rezultate pe masura. Vom continua dezvoltarea BT si credem in succesul nostruA".

Banca Transilvania a parcurs, in cei 10 ani de existenta, etape care au dus la ceea ce inseamna astazi BT. In anul 2003 banca a continuat promovarea noii identitati de corporatie si a unei imagini de succes, cuvantul-cheie in acest sector fiind A"standardizareaA". De asemenea, s-a pus accentul, din ce in ce mai mult, pe calitate, cuprinzand: profesionalismul angajatilor, centralizarea sistemelor informatice, imbunatatirea organizarii interne si produse atractive.

BT este prezenta in toate centrele economice ale tarii, detinand in prezent 94 de sucursale si agentii, la care se vor adauga alte doua unitati, care vor fi inaugurate in aceasta saptamana, in Targu-Secuiesc si Odorheiu-Secuiesc. Cu acestea, Banca Transilvania a crescut cu 50 de sucursale si agentii, care au fost deschise in mai putin de doi ani. Cota de piata a bancii a evoluat continuu, obiectivul fiind detinerea a 3% din piata, pana la sfarsitul anului 2004.

Rezultatele BT au determinat o serie de organizatii internationale (BERD, IFC, DEG, IFC) sa incheie cu aceasta importante acorduri de finantare, in vederea dezvoltarii unor sectoare importante ale pietei. In plus, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, cu servicii integrate, bazate pe vanzarea incrucisata, Banca Transilvania a creat Grupul Financiar BT, celelalte subsidiare fiind: BT Asigurari, BT Securities, BT Leasing si BT Direct.

A"EuromoneyA" este una dintre cele mai importante publicatii financiare, care prezinta lunar informatii despre pietele monetare si de capital din intreaga lume. Premiile acordate de aceasta revista sunt deja o traditie, initiativa acordarii lor apartinand lui Patrick Sergeant, fondatorul publicatiilor Euromoney si lui Padriac Fallon, presedinte si editor-sef la Euromoney, in 1991. Aceste distinctii reprezinta recunoasterea ocuparii unor pozitii de top de catre institutiile bancare alese, in diferite domenii.

Sursa: Markmedia

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1349 ori