Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Transilvania ia dobanda fixa de 6,5% in primii trei ani la creditele imobiliare

Banca Transilvania ia dobanda fixa de 6,5% in primii trei ani la creditele imobiliare

Banca Transilvania percepe o dobanda fixa anuala de 6,5% in primii trei ani pentru creditele imobiliare in lei, destinate populatiei care vrea sa cumpere sau sa isi modernizeze o locuinta sau sa achizitioneze un teren, a anuntat banca, vineri, intr-un comunicat.

Banca percepe un comision de acordare de 2% din valoarea creditului, de cel putin 600 lei, precum si un comision de gestiune lunar de 0,1% din valoarea creditului in sold.

Banca a extins perioadei de creditare de la 25 la 30 de ani, iar suma contractata poate fi de cel mult echivalentul in lei a 250.000 euro. Clientul trebuie sa vina, insa, cu un avans de cel putin 25% din valoarea investitiei imobiliare.

Pentru achitarea in avans a creditului, banca percepe un comision de rambursare anticipata de 3% din valoarea creditului, insa doar in primii trei ani, dupa care comisionul de rambursare anticipata nu se mai percepe. "Pentru a incuraja tot mai mult investitiile imobiliare, Banca Transilvania a stabilit ca varsta maxima a clientului, la sfarsitul perioadei de creditare, sa fie de 70 de ani", se mai arata in comunicat. Clientii isi pot plati ratele direct din contul curent.

"Stim ca dobanda atractiva si costurile unui credit in general sunt factori cheie in alegerea unui anumit produs de creditare. De aceea, Banca Transilvania anticipeaza trendul si ofera acum unul dintre cele mai bune credite imobiliare in lei. Dorim sa ne pozitionam in continuare ca o institutie bancara care ofera produse de creditare foarte bune si care raspunde rapid cerintelor si modificarilor pietei", a spus directorul general al Bancii Transilvania, Robert C. Rekkers.

Banca Transilvania are 343 de sucursale si agentii in toata tara. Banca detinea active in valoare de 8,08 miliarde lei (2,39 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 4,69% din piata bancara romaneasca.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 853 ori