Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Transilvania coboara dobanzile la depozite in lei si euro cu pana la 2 puncte procentuale

Banca Transilvania coboara dobanzile la depozite in lei si euro cu pana la 2 puncte procentuale

Banca Transilvania a redus dobanzile la unele depozite in lei si euro, cu pana la 2 puncte procentuale, si a anulat dobanda platita pentru disponibilitatile din contul de card Visa Business Electron, a anuntat, vineri, banca printr-un comunicat.

 

Astfel, Banca Transilvaniaa redus la 11% dobanda anuala aferenta Contului de Economii pentru persoane juridice, de la 13%, pentru sumele cuprinse intre 100.000 si 4.999.999,99 lei.


Pentru sumele cuprinse intre 5 milioane si 25 milioane lei, banca practica o dobanda anuala de 12%, fata de cea precedenta, de 14% pe an.


Banca a anulat dobanzile platite pentru disponibilitatile din contul de card Visa Business Electronin lei, dar si in euro, in conditiile in care pana in prezent practica o dobanda de 0,15% pe an.


Totodata, Banca Transilvania a redus la 0,10% de la 0,50% dobanda anual aferenta contului marit in euro, destinat populatiei pentru sumele de la 0 pana la 999 euro.


La depozitul la termen pe 3 luni in euro, banca a coborat pentru a doua oara in aceasta saptamana dobanda, de la 6,75% la 6,25% pe an, dupa ce, pe 1 aprilie, a redus dobanda de la 7% pe an. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1657 ori
Citeste mai multe despredepozite banca dobanda