Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Transilvania a lansat un credit cu garantii care acopera jumatate din valoare

Banca Transilvania a lansat un credit cu garantii care acopera jumatate din valoare

Banca Transilvania a lansat un credit de nevoi personale ce se adreseaza, atat populatiei, cat si firmelor mici si mijlocii (IMM), iar garantiile imobiliare solicitate de banca trebuie sa acopere doar jumatate din valoarea creditului, a anuntat banca, miercuri, intr-un comunicat.

Cu ajutorul acestui credit ("Creditul de doua ori cat casa") poate fi acoperit necesarul de resurse suplimentare de capital al micilor intreprinzatori, precum si nevoile de finantare ale populatiei. Limita maxima a sumei creditate este de 200.000 euro sau echivalentul in lei, iar creditul poate fi acordat pe cel mult 20 de ani. In plus, valoarea neacoperita de garantiile imobiliare nu poate fi mai mare de 75.000 euro.

De acest credit pot beneficia companiile care functioneaza de cel putin doi ani, au o evolutie pozitiva a cifrei de afaceri, nu au fost inregistrate la Centrala Incidentelor de Plati cu mai mult de trei probleme majore in ultimele sase luni si nu sunt in interdictie de a emite cecuri bancare. De asemenea, la creditele contractate in ultimele 12 luni, firmele trebuie sa figureze la Centrala Riscurilor Bancare cu serviciul datoriei A, respectiv sa fie stabile din punct de vedere financiar.

In ceea ce priveste persoanele fizice, pot beneficia de acest credit cetatenii romani cu domiciliul in tara sau care lucreaza in strainatate de cel putin un an de zile si care au varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, varsta maxima la sfarsitul perioadei de creditare.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 780 ori