Un credit cu 10 (zece) pe linie de la Banca Romaneasca

Miercuri, 05 Aprilie 2006, ora 10:44
819 citiri

10.000 de Euro, perioada 10 ani si dobanda 10% este oferta pentru Noul Credit de nevoi personale de la Banca Romaneasca, valabila din 3 Aprilie 2006.Acest nou credit ofera numeroase avantaje: creditul poate fi obtinut fara garantii, perioada de acordare este de pana la 10 ani, avand ca limita de creditare pana la 10.000 Euro - echivalent in lei si o dobanda variabila de 10% pe an.

Un alt avantaj il constituie faptul ca acest credit poate fi obtinut si prin telefon, sunand la (021) 408.08.08.

Destinatia creditului nu trebuie justificata, se acorda persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu domiciliul si/sau rezidenta in Romania. Venitul minim net lunar poate fi de 100 de Euro (echivalent in lei sau alte valute).

Banca ia in considerare, pe langa salarii si pensii, toate tipurile de venit care pot fi justificate cu documente legale: chirii, dividende, venituri aferente contractelor de colaborare etc.

A"Deoarece tendinta de crestere a exigentei clientului bancar este evidenta, am dorit sa oferim un produs competitiv, nou, flexibil, accesibil care poate fi angajat de catre o masa largita de clienti cu diverse categorii de venituri. Am modificat modalitatea de comisionare a acestui produs, pentru a fi cat mai simpla, transparenta si fara a implica un efort financiar din partea clientului in faza de acordare a credituluiA" a declarat dl Paul Isoiu, Director General Adjunct al Bancii Romanesti.

Banca Romaneasca este membra a Grupului National Bank of Greece, cea mai mare banca din Grecia din punct de vedere al activelor, depozitelor si capitalizarii bursiere in suma de 14 miliarde euro. Infiintata in anul 1841, NBG are o prezenta puternica in 5 tari din Sud-Estul Europei, o retea in plina dezvoltare de peste 850 de sucursale, 21.000 de angajati si o cota de piata regionala de aproximativ 10% din creditele acordate persoanelor fizice.

Sursa: Simona Dinu, Forum Invest Romania

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.