Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Symantec si VERITAS formeaza A"Noul SymantecA"

Symantec si VERITAS formeaza A"Noul SymantecA"

Cupertino, California A- 6 iulie 2005 - Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) si VERITAS Software Corp. au anuntat recent finalizarea fuziunii, aceasta fiind aprobata de actionarii ambelor companii. Tranzactia a fost incheiata sambata, 2 iulie 2005. Ca rezultat al fuziunii, actiunile VERITAS au fost transformate in dreptul de a primi actiuni Symantec, actiunile VERITAS urmand a nu mai fi tranzactionate.Prin fuziunea celor doi lideri in industria de aplicatii de stocare si securitate, Symatec va oferi clientilor sai o modalitate mai eficienta si sigura de a gestiona cel mai mare bun pe care il detin, informatiile lor. Symantec poate acum livra solutii de securitate si disponibilitate a informatiilor de-a lungul diferitelor platforme si tuturor clientilor indiferent de marimea acestora.

Despre Symantec

Symantec este lider mondial in securizarea informatiei, oferind o gama larga de software, aplicatii si servicii create pentru a ajuta utilizatorii individuali, intreprinderile mici si mijlocii ori marile companii sa isi protejeze si sa isi administreze propria infrastructura IT.

Gama de produse Norton, dezvoltata de Symantec este lider mondial in securizarea informatiei utilizatorilor individuali si oferirea de solutii eficiente. Sediul central Symantec este in Cupertino, California, compania desfasurand activitati in peste 35 de alte tari.

Despre Romsym Data

Romsym Data este Value Added Distributor si centru de instruire autorizat pentru Symantec in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:

Alin Zainescu

new media Agency

Tel./Fax: 021 211 31 26

alin.zainescu@newmedia.com.ro

www.romsym.ro

Autor: Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1049 ori