Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romsym Data are placerea sa anunte distributia Workshare in Romania

Romsym Data are placerea sa anunte distributia Workshare in Romania
Romsym Data, furnizorul lider de piata al produselor software cele mai cautate pe piata, are deosebita placere sa aduca in Romania solutia pentru integritatea fisierelor de la Workshare. Aplicatia poate fi folosita de sine statatoare sau in combinatie cu altele deja existente.Workshare ajuta la reducerea riscurilor privind scurgerea de informatii confidentiale, verificarea responsabilitatilor impotriva schimbarii continutului si este conforma cu normele in vigoare.

Solutia Workshare reprezinta o cale simpla si productiva de a asigura integritatea documentelor de afaceri prin furnizarea de:
ASecuritate: asigurarea faptului ca toate informatiilor ascunse care pot fi daunatoare sunt eliminate si securizarea documentului pentru distributie si protejarea acestuia impotriva schimbarilor frauduloase;
AAcuratete: sincronizarea si validarea versiunilor, precum si mentinerea controlului asupra versiunilor existente in orice moment;
AConformare cu normele: pastrarea unei evidente a activitatilor, care arata ce modificari au fost facute, de catre cine si cand. Aceste informatii sunt vitale pentru audit si verificarea conformitatii.

Nu a mai existat niciodata o nevoie atat de mare de protejare a proprietatii intelectuale impotriva atacurilor si coruptiei. Solutiile Workshare furnizeaza organizatiilor A"Professional ServiceA", aplicatia care asigura creearea de documente exacte, sigure si conforme. Integritatea documentelor este vitala pentru orice afacere care creeaza, revizuieste si schimba documente de afaceri cu valoare ridicata, iar aceasta solutie asigura tocmai aceasta integritate.

A"Traim intr-o societate informationala in care comunicarea se realizeaza prin intermediul documentelor electronice. Solutia pe care o oferim acum mediului de afaceri din Romania vine in intampinarea nevoii de securitate a documentelor si informatiilor de afaceri. Introducerea semnaturii electronice inseamna o asumare a responsabilitatii mai mare asupra informatiilor comunicate de catre o organizatie si in acest context este nevoie de o solutie care sa asigure integritatea datelor si informatiilor de afaceri atat in interiorul cat si in exteriorul organizatieiA", declara Florina Balint, Director General Romsym Data.

Despre Workshare

Workshare este liderul industriei pentru furnizarea de solutii de integritate a documentelor pentru profesionisti. Produsele sale includ Workshare Professional, DeltaView, DeltaView PE, Protect si TRACE!. Baza de clienti a Workshare cuprinde organizatii de toate marimile din fiecare segment de industrie cu peste 50 % din topul Fortune 1000 si 85% din ProServices 250. In total, mai mult de 5.000 de companii si peste 750.000 de profesionisti din peste 60 de tari folosesc aplicatia Workshare. Compania are birouri in Londra, New York, Chicago, San Francisco, Frankfurt, The Hague, Hong Kong si Sydney. Workshare este sponsor al www.metadatarisk.org , sursa de securitate a continutului. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.workshare.com

Despre Grupul Romsym

Grupul Romsym este unic distribuitor autorizat al solutiei Workshare in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1092 ori