Romsym Data are acum newsletter

Miercuri, 05 Octombrie 2005, ora 12:54
1236 citiri

Romsym Data are newsletter pentru cei care vor sa fie in contact cu ultimele noutati si evenimente ale companiei. Acest mijloc de comunicare eficient s-a dovedit a fi un instrument puternic si in acest caz. Informatiile cuprinse in primul numar al newsletter-ului au fost interesante pentru cei care s-au inregistrat.

A"Trebuie sa folosim toate oportunitatile de comunicare pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde si pentru a ne tine partenerii si clientii tot timpul la curent cu ultimele noutatiA", declara Florina Balint, Director General Romsym Data. A"Speram ca acest newsletter sa fie un mediu util de informare pentru cei care se aboneaza. Ne aflam deja la al doilea numar si pana acum statisticile sunt favorabile.A"

Va invitam sa va abonati la urmatorul numar si astfel sa fiti la curent cu ultimele noutati. Pentru inregistrare accesati site-ul www.romsym.ro si completati formularul de newsletter.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Stelian Gorgan