Macromedia ofera comunicare Web avansata prin intermediul Breeze 5

Marti, 03 Mai 2005, ora 13:53
1255 citiri

Macromedia a anuntat recent disponibilitatea imediata a unei componente Macromedia Breeze care ofera impact ridicat in cadrul conferintelor online si de-a lungul altor comunicari Web pe care oricine poate sa le acceseze.Breeze 5 depaseste omniprezenta Macromedia Flash Player cu mai mult de 500 milioane utilizatori de Internet care pot accesa instant o intalnire online sau prezentari cu continut bogat fara a mai fi nevoie sa le descarce, lucru asociat cu alte sisteme de comunicare Web.

Pentru a vedea o prezentare Breeze, va rugam vizitati: www.macromedia.com/go/breezeoverview

A"Cu Macromedia Breeze 5 demonstram industriei modul in care comunicarea Web trebuie sa fieA", a spus Stephen Elop, CEO, Macromedia. A"Breeze 5 are acum tot de ce au nevoie organizatiile pentru a beneficia de toate avantajele pe care le ofera instruirea mai rapida si mai eficienta, marketingul, vanzarile si conferintele organizationale.A"

Printr-o inferfata simpla si intuitiva, Breeze 5 furnizeaza comunicari online usor de accesat cu omniprezentul Flash Player dar care sunt rivale din punct de vedere al eficientei intalnirilor de afaceri. Chiar si primii utilizatori pot realiza imediat valoarea incredibila a comunicarilor Web prin eliminarea costurilor de calatorie si de asemenea prin calitatea comunicarii.

A"Lansarea Macromedia Breeze 5 plaseaza Macromedia intr-o cursa alaturi de Microsoft, WebEx si IBMA", declara Paul Ritter, research director, Wainhouse Research. A"Printre ceilalti furnizori de comunicari online, Breeze detine clar avantajul oferit de preocuparea Macromedia pentru simplitate in utilizare si continut bogat. Combinarea dintre conferinte Web online cu posibilitati integrate de continut bogat ofera utilizatorilor de afaceri o solutie completa.A"

Trainerii pot acum beneficia de suportul mai bogat si mai interactiv al varietatii incluse in Breeze 5, incluzand aici management pentru mai multe cursuri, full-screen video, metode de urmarire si raportare si modalitati ridicate de interactivitate. Utilizatorii au acum posibilitatea sa trimita si sa urmareasca continutul creat cu instrumente precum: Macromedia Captivate, Macromedia Flash MX 2004, Macromedia Dreamweaver MX 2004 si Macromedia Authorware 7, dar si continut compatibil AICC.

Breeze 5 permite specialistilor in vanzari si marketing sa ofere mai multe perspective si o conducere mai calificata in timp ce se reduc costurile totale de achizitie. Cu noile capacitati de management ale ciclului de viata, organizatiile pot sa livreze si sa-si masoare succesul, pot sa creeze evenimente si seminarii Web cu impact mare al desfasurarii evenimentului, inregistrarii si urmaririi acestuia prin diferite rapoarte.

Breeze 5 permite companiilor sa-si extinda si integreze comunicarile Web si conferintele chiar si in interiorul unui firewall. Departamentele IT pot implementa Breeze 5 fara a schimba infrastructura client existenta deorece Flash Player este deja implementat pe platforme multiple, incluzand Windows, Macintosh si Linux. Breeze integreaza optiuni de implementare usoare si este deja certificat pentru utilizare guvernamentala.

Despre Macromedia

Experienta conteaza. Macromedia se conduce dupa principiul ca experientele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din randul dezvoltatorilor de soft si ai designerilor, pentru a crea si a oferi experiente impresionante, puternice si memorabile A- pe Internet, in media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Despre Grupul Romsym

Grupul Romsym este distribuitor autorizat al produselor Macromedia in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.