Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lansarea oficiala Macromedia Studio 8 in Romania

Lansarea oficiala Macromedia Studio 8 in Romania
- Romsym Data, distribuitor al produselor si centru de instruire autorizat Macromedia in Romania a organizat ieri la restaurantul Cheers evenimentul de lansare al suitei Macromedia Studio 8 in Romania. La eveniment au fost prezenti importanti reprezentanti ai presei si ai marilor companii de web design din Romania.Macromedia Studio 8 este suita esentiala pentru designeri, dezvoltatori, profesionisti video si artisti grafici pentru a crea, dezvolta si gestiona experiente online interactive. Combinand cele mai recente versiuni ale produselor premiate Macromedia Dreamweaver®, Macromedia Flash® Professional si Macromedia Fireworks® cu instrumente cheie pentru productivitate cum sunt Macromedia ContributeA™ si Macromedia FlashPaperA™, Studio 8 ofera un nou nivel al expresivitatii, eficientei si fluxului de munca simplificat pentru a crea website-uri, media interactive si continut mobil.

A"Lansarea suitei Macromedia Studio 8 in Romania este un motiv de bucurie atat pentru noi cat si pentru dezvoltatorii web care beneficiaza acum de optiuni multiple si de ultima generatieA", a declarat Florina Balint, Director General Romsym Data. A"Incercam sa fim in pas cu tehnologia si sa oferim clientilor nostri produsele cele mai noi si mai competitive pentru a-i ajuta si a le usura muncaA".

Studio 8 contine imbunatatiri ale fluxului de munca, noi produse si optiuni. Adaugarea Contribute si a FlashPaper le ofera designerilor posibilitatea crearii si mentinerii site-urilor mai eficient din punct de vedere al costurilor. De asemenea, Studio 8 include noi instrumente de codare video care le ofera clientilor o metoda mai usoara pentru crearea si publicarea continutului interactiv de inalta calitate pentru experiente online cu adevarat memorabile. Noile imbunatatiri CSS si instrumente de autorizare vizuala pentru XML adauga stil si sofisticare webstite-urilor si aplicatiilor.

Despre Macromedia

Experienta conteaza. Macromedia se conduce dupa principiul ca experientele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din randul dezvoltatorilor de soft si ai designerilor, pentru a crea si a oferi experiente impresionante, puternice si memorabile A- pe Internet, in media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Despre Grupul Romsym

Grupul Romsym este distribuitor al produselor si centru de instruire autorizat Macromedia in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1075 ori