Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GFI MailEssentials a obtinut certificarea Windows Server 2003 prin VeriTest

GFI MailEssentials a obtinut certificarea Windows Server 2003 prin VeriTest

Londra, Marea Britanie - 14 iulie 2005 A- GFI a anuntat recent faptul ca GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP, solutia anti-spam pentru serverele Exchange si SMTP a obtinut certificarea Windows Server 2003 de la Microsoft Corp prin intermediul VeriTest, divizia de testare de la Lionbridge (Nasdaq:LIOX). Aceasta certificare se bazeaza pe un standard tehnic prestabilit pentru a identifica aplicatiile software care ofera protectie si care pot fi usor gestionate, care ruleaza pe sistemele de operare din familia Microsoft Windows.

Certificarea A"Certified for Windows Server 2003A" este acordata aplicatiilor necesare afacerilor si este apreciata atat de catre analisti cat si de clientii organizatiilor pentru ca verifica optiunile care fac aplicatiile mult mai puternice si mai usor de utilizat.

GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP intruneste toate aceste cerinte riguroase dupa ce a fost testat de VeriTest, singurul laborator autorizat din lume pentru testarea aplicatiilor pentru organizatii din cadrul programului "Certified for Windows" de la Microsoft.

A"GFI MailEssentials ofera o rata de detectare de peste 98% datorita accesului pe mai multe layere care includ analize avansate Bayesian si alte metode. Achizitionarea certificarii A"Certified for Windows Server 2003A" confirma reputatia GFI ca si dezvoltator al aplicatiilor de calitate care ofera valoare consumatorilorA", a declarat David Vella, Product Manager la GFI. A"Este o dovada de onoare care serveste drept un testimonial independent al valorii si sigurantei oferite de GFI MailEssentialsA".

A"Certificarea prin VeriTest le ofera un plus de incredere clientilor GFI in achizitionarea GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTPA", a declarat Katrina Teague, VeriTest Vice President of Marketing and Solutions. A"Confirmand faptul ca produsul indeplineste standardele inalte ale Microsoft ii asigura pe utilizatorii finali ca vor avea parte de securitate la un nivel inalt si un cost total mai redus decat daca ar cumpara un produs similar necertificatA".

Rezultatele complete obtinute de catre GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP pot fi vizualizate la www.veritest.com/gfi.

Despre GFI

GFI este lider in oferirea de solutii de securitate de retea, de informatii si de software de corespondenta pentru sistemele Windows. Printre produsele de baza se numara GFI FAXmaker (fax connector pentru Exchange si fax server pentru retele), GFI MailSecurity (protectie si antivirus pentru e-mail), GFI MailEssentials (program antispam pentru server), GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) (security scanner patch management), GFI Network Server Monitor (program care trimite alerte automat si corecteaza problemele de retea si de server) si GFI LANguard Security Event Log Monitor (S.E.L.M.) (program care detecteaza tentativele de intruziune si ofera informatii despre activitatea in retea.

Printre clienti se numara Microsoft, Telstra, Time Warner Cable, Shell Oil Lubricants, NASA, DHL, Caterpillar, BMW, US IRS si USAF.

Compania are sedii in Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Cipru, Romania, Australia si Malta, iar produsele sale sunt distribute prntr-o retea larga de furnizori in intreaga lume.

GFI este Microsoft Gold Certified Partner si a obtinut diploma Microsoft Fusion (GEM) Packaged Application Partner of the Year.

Despre Grupul Romsym

Romsym este distribuitor si centru de instruire autorizat al produselor Red Hat in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:

Alin Zainescu

new media Agency

Tel./Fax: 021 211 31 26

alin.zainescu@newmedia.com.ro

www.romsym.ro

Autor: Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1194 ori