Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Experienta Macromedia se invata la ITtraining.ro

Experienta Macromedia se invata la ITtraining.ro

Bucuresti A- 18 iulie 2005 A- Centrul ITtraining, unul dintre cele mai moderne centre de pregatire in domeniul IT din Romania, organizeaza incepand cu luna august o serie de cursuri de pregatire in domeniul design-ului web, Website Development.Website Development este un curs de trei zile care ofera designer-ilor web teoria si practica necesara construirii si administrarii unui site web profesional utilizand Dreamweaver MX 2004.

Acest curs se adreseaza acelor persoane pentru care design-ul si dezvoltarea web sunt un domeniu nou si doresc sa foloseasca Dreamweaver MX 2004 pentru construirea unor site-uri intuitive, atractive si accesibile.

Cursul este structurat in zece module pe parcursul a trei zile. Dupa terminarea cursului, absolventii pot obtine o diploma certificata de Macromedia care este recunoscuta la nivel international. Mai jos se afla modulele cursului Website Development:

Modul 1: Introducere in Macromedia Dreamweaver MX 2004: Website Development;

Modul 2: Inceperea lucrului cu Dreamweaver;

Modul 3: Adaugare de continut;

Modul 4: Formatarea paginilor;

Modul 5: Grafica;

Modul 6: Navigarea in site;

Modul 7: Realizarea design-ului;

Modul 8: Folosirea bibliotecilor si a sabloanelor;

Modul 9: Crearea formularelor;

Modul 10: Testare, administrare si incarcare pe server.

Cursurile sunt predate in cadrul centrelor Ittraining din toata tara si sunt sustinute de specialisti cu inalta calificare, certificati pe plan local si international. Pentru inscrieri si informatii suplimentare, va rugam sa accesati site-ul www.ittraining.ro

Despre Centrul ITtraining

ITtraining este unul dintre cele mai moderne centre de instruire in domeniul IT din Romania. Misiunea centrului ITtraining este de a transmite intr-un mod cat mai placut, rapid si eficient cunostinte fundamentale si specializate pentru folosirea calculatorului in diverse scopuri. Beneficiind de specialisti de inalta calificare, certificati international, centrul ITtrainig ofera cursuri in urmatoarele domenii:

Cursuri Red Hat Linux Certified

Cursuri SPSS

Cursuri Business Intelligence

Cursuri Webdesign

Cursuri de DTP/prepress

Cursuri Video

Cursuri ECDL (European Computer Driving Licence)

Cursuri ITtraining Linux

Cursuri de securitate (Symantec)

Cursuri de Management al Securitatii Informatiilor

Centrul ITtraining Bucuresti

B-dul Burebista nr.4, bl. D13, sc. 4, et.5, ap.126

sector 3, Bucuresti

Tel: +40 (21) 321.19.14, 321.19.24

Fax: +40 (21) 321.19.66

Centrul ITtraining Cluj - IT Service Consult

Str. Slanic, nr.1, ap. 1

Tel: 0744 601 736

0788 472 677

0744 660 812

Email: cluj@ittraining.ro

Centru ITtraining Galati A- Cad Resource Center SRL

Str. Melodiei, Bl. Paltin 1, parter 80050, Galati

Tel: 0236 477 380

0236 407 041

0236 477 400

Fax: 0236 466 821

E-Mail: office@crcnet.ro

www : www.crcnet.ro

Persoana de contact: Bogdan Motoc

Centrul ITtraining Timisoara - InfoTim SA

Piata "Timisoara 700"

Tel: 0256 221 372

Fax: 0256 221 371

Email: mradu@infotim.ro

Persoana de contact: Mariana Radu

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:

Alin Zainescu

new media Agency

alin.zainescu@newmedia.com.ro

www.ittraining.ro

Autor: Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1653 ori