Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BusinessObjects Enterprise XI pentru Linux este acum disponibil

BusinessObjects Enterprise XI pentru Linux este acum disponibil
Business Objects (Nasdaq: BOBJ), liderul mondial in furnizarea solutiilor de Business Intelligence (BI), a anuntat recent disponibilitatea solutiei BusinessObjects Enterprise XI pentru Linux. Construita pe modelul Crystal Enterprise 10 pentru Linux, aceasta versiune ofera aceeasi platforma de incredere si scalabila. BusinessObjects Enterprise XI pentru Linux include toate elementele de baza cum ar fi suport pentru Web Intelligence si Crystal Reports. Crystal Reports Server va fi disponibil pentru Linux in decursul lunii iulie 2005.Am ales sa oferim suport pentru platforma Linux pentru ca utilizatorii nostri o cer, afacerile acestora o cer. Strategia Business Objects a fost dintotdeauna sa creeze o platforma care sa fie compatibila cu datele si cerintele clientilor.

Implementarea solutiei BusinessObjects Enterprise Xi nu va necesita costuri suplimentare.
Business Object a incheiat parteneriate cu cei doi furnizori lideri de Linux A- Red Hat si SUSE (Novell).

Despre Linux

Linux este un sistem de operare Open Source similar cu Unix, dezvoltat in 1991 de catre Linus Torvalds, un student finlandez. In 1994, Torvalds a scos versiunea 1.0 a codului Linux. Codul, inima tuturor sistemelor Linux a fost dezvoltat si lansat sub licenta GNU General Public, iar codul este disponibil gratuit pentru toata lumea.

Linux este constant actualizat si imbunatatit de multi dezvoltatori si programatori din comunitatea open source. Sute de companii si organizatii si indivizi au dezvoltat propriile lor versiuni de sisteme de operare bazate pe codul Linux.

Despre Business Objects

Business Objects este liderul mondial in solutii software pentru Business Intelligence (BI). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, incluzand peste 80% din Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa inteleaga mai bine, sa imbunatateasca procesul de luare a deciziilor si sa isi optimizeze performantele. Platforma de business intelligence a companiei, BusinessObjectsA™ XI, ofera industriei BI cea mai completa si avansata platforma pentru raportare, interogare si analiza, management al performantei si integrare a datelor.

BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul in industrie pentru raportare la nivel de companie. Business Objects a construit de asemenea cea mai puternica si diversa comunitate de parteneri, cu peste 3.000 de parteneri in intreaga lume. In plus, Business Objects ofera consultanta si servicii educationale pentru a sprijini clientii proprii sa implementeze eficient proiectele de Business Intelligence.

Business Objects are sedii centrale in San Jose, California si Paris, Franta.

Despre Grupul Romsym

Business Intelligence Software Solutions parte a grupului Romsym este distribuitor autorizat al produselor Business Objects in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:
Alin Zainescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro
www.romsym.ro

Autor: Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1020 ori