Business Objects achizitioneaza SRC Software

Vineri, 22 Iulie 2005, ora 12:49
1108 citiri

San Jose, California si Paris A- 22 iulie 2005 - Business Objects (Nasdaq: BOBJ; Euronext Paris ISIN code: FR0004026250 - BOB), lider mondial in furnizarea de solutii Business Intelligence (BI) a anuntat recent faptul ca a intrat intr-o formula definitiva de achizitionare a companiei private SRC Software, furnizor de aplicatii pentru planificare financiara si management al performantei.Achizitia se constituie intr-o tranzactie cash de aproximativ 100 milioane dolari si se asteapta ca aceasta sa creasca profitul Business Objects dupa cum spun unele studii US GAAP incepand cu primul trimestru al anului 2006. Achizitia va fi definitivata in al treilea trimestru al anului 2005.

SRC Software este furnizor lider de produse pentru planificare financiara si management al performantei, oferind bugetare integrata, planificare, consolidare si sisteme de raportare. Compania are mai multe de 1.200 clienti in toata lumea. SRC Software este un partener vechi al Business Objects, oferind pietei de profil solutii de planificare strategica, previzionare, planificare a capitalului, bugetare, planificare a vanzarilor si compensatiilor si consolidare. Produsele de management al performantei de la SRC Software sunt integrate in BusinessObjectsA™ XI acest lucru oferind o vizibilitate ridicata pentru toate departamentele si zonele functionale in cadrul celei mai sigure platforme de BI. In plus, ca rezultat al acestei fuzionari, utilizatorii pot acum sa integreze si Microsoft Office pentru a spori puterea BI si astfel, planificarea informatiilor sa atinga noi cote de performanta.

A"Adaugarea de solutii care ofera planificare financiara, bugetare si consolidare portofoliului nostru este un pas inainte in procesul de evolutieA", declara Bernard Liautaud, Presedinte si CEO al Business Objects. A"Business Objects si SRC Software vor sa livreze combinatia castigatoare atat pentru clienti cat si pentru angajatiA", a declarat Tom Malone, CEO la SRC Software. A"SRC Software aduce in cadrul Business Objects produse excelente, o echipa puternica si un record consistent in ceea ce priveste numarul mare de clienti multumiti si loialiA" mai declara Tom Malone.

"Despre SRC Software"

SRC Software (www.srcsoftware.com) este lider in furnizarea de flexibilitate si complexitate pentru planificarea finaciara a organizatiilor si managementul performantei. Cu peste 2.400 de instalari in organizatii de marimi diferite, SRC Software are solutii personalizate de bugetare, planificare a statelor de plata si consolidare multipla si raportare, care sunt folosite de companii cum ar fi: New Balance, Union Bank of California, C-SPAN, Lands' End, si Caterpillar Logistics Services. SRC Software ofera unelte complete de planificare financiara si analiza prin integrarea unica a programelor si baze de date complete cu optiuni de implemetare web scalabile.

"Despre Business Objects"

Business Objects este liderul mondial in solutii software pentru business intelligence (BI). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, incluzand peste 80% din Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa inteleaga mai bine, sa imbunatateasca procesul de luare a deciziilor si sa isi optimizeze performantele. Platforma de business intelligence a companiei, BusinessObjectsA™ XI, ofera industriei BI cea mai completa si avansata platforma pentru raportare, interogare si analiza, management al performantei si integrare a datelor. BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul in industrie pentru raportare la nivel de companie. Business Objects a construit de asemenea cea mai puternica si diversa comunitate de parteneri, cu peste 3.000 de parteneri in intreaga lume. In plus, Business Objects ofera consultanta si servicii educationale pentru a sprijini clientii proprii sa implementeze eficient proiectele de Business Intelligence.

Business Objects are sedii centrale in San Jose, California si Paris, Franta.

"Despre Grupul Romsym"

Business Intelligence Software Solutions parte a grupului Romsym este distribuitor autorizat al produselor Business Objects in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:

Alin Zainescu

new media Agency

Tel./Fax: 021 211 31 26

alin.zainescu@newmedia.com.ro

www.romsym.ro

Autor: Stelian Gorgan

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...