Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BRD - Goupe Societe Generale si Banca Romaneasca finanteaza constructia complexului comercial Euromall din Pitesti

BRD - Goupe Societe Generale si Banca Romaneasca finanteaza constructia complexului comercial Euromall din Pitesti
Grupul francez FLASH CONSULT INVEST a semnat un acord de finantare a constructiei complexului comercial Euromall din Pitesti cu BRD - Goupe Societe Generale si Banca Romaneasca. Consilierea pentru semnarea acordului a fost asigurata de catre Casa de Avocatura Musat si Asociatii, pentru FLASH CONSULT INVEST si de catre Gide Loyrette Nouel, pentru consortiul de banci.A"Acordul de finantare semnat pentru Euromall Pitesti reprezinta in primul rand un vot de incredere acordat grupului Flash Consult Invest, fiind astfel o recunoastere a capacitatii noastre de a deveni un participant important al acestui segment de piata din Romania. Suntem incantati ca am adus alaturi de noi aceste institutii financiare care se bucura de un prestigiu deosebit, pozitionandu-ne pe un drum ascendentA", a declarat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.
Lansarea oficiala a complexului comercial Euromall Pitesti este preconizata a avea loc in februarie 2007. In prezent se desfasoara lucrarile de constructie ale centrului comercial, demarate la sfarsitul anului 2005. Amplasarea acestui complex comercial in apropierea centrului orasului, numarul mare de magazine si spatii de divertisment care vor fi deschise va oferi pitestenilor numeroase posibilitati de cumparare de bunuri si servicii de calitate, precum si de petrecere a timpului liber.

Flash Consult Invest este un grup puternic, cu renume pe piata internationala, care intentioneaza sa investeasca in Romania prin construirea unor centre comerciale moderne de tip Mall. Pentru primele doua centre comerciale Euromall, care urmeaza sa fie amplasate la Pitesti si Galati, Flash Consult Invest va investi peste 70 de milioane de Euro.


Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 797 ori