Banca Romaneasca scade dobanzile la depozite si contul flexibil

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 15:51
1590 citiri
Banca Romaneasca scade dobanzile la depozite si contul flexibil

Banca Romaneasca a scazut, de luni, dobanzile anuale valabile pentru depozitele la termen si Contul Flexibil in lei si euro, acestea ajungand la 8,75% pe an si, respectiv, 3% pe an, a anuntat banca, potrivit NewsIn.

In cazul depozitelor la termen in lei cu plata la scadenta, dobanda anuala variaza intre 7,50%, pentru depozitele constituite pe 7 zile, si 10,25%, pentru produsul Super Depozit.

Pentru sumele economisite in euro, dobanda anuala variaza intre 2,50% si 3,75%, in functie de scadenta.

Depozitele in dolari vor fi remunerate cu o dobanda maxima de 2,90%, in functie de perioada de maturitate.

Banca a modificat si ratele dobanzilor valabile pentru depozitele la termen in lei si euro, cu plata lunara.

Astfel, cea mai mare rata de dobanda este oferita pentru depozitele constituite pe o perioada de 90 de zile, respectiv 8,75%, la lei, si 3%, la euro.

"Modificarile au fost operate pe fondul evolutiilor economice din ultima perioada", a spus directorul executiv responsabil de retail si retea in cadrul Bancii Romanesti, Lakis Couninis.

Noile valori aferente depozitului cu plata la scadenta sunt valabile atat pentru populatie, cat si pentru companii, in timp ce depozitul la termen cu plata lunara este oferit doar persoanelor fizice.

Banca Romaneasca, parte a grupului financiar National Bank of Greece (NBG), are 16 ani de activitate pe piata bancara din Romania, iar reteaua sa nationala a crescut la 151 de sucursale.

NBG mai este prezenta in Romania si prin ETEBA Romania, Garanta Asigurari si NBG Leasing.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dobanzi, # depozite, # rate, # sume , #stiri Banca Romaneasca