Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Romaneasca: card de credit cu perioada de gratie de pana la 61 de zile

Banca Romaneasca: card de credit cu perioada de gratie de pana la 61 de zile

Banca Romaneasca a lansat cardul de credit MasterCard Standard, ce ofera clientilor o perioada de gratie de pana la 61 de zile si un bonus de 2% din valoarea cumparaturilor de cel putin 100 de lei achitate cu cardul in perioada 1 martie - 31 mai 2010, a anuntat banca luni intr-un comunicat. 

"Lansarea acestui card face parte din strategia Bancii Romanesti pe anul in curs de a creste numarul activ de carduri de credit si debit", a spus directorul executiv al unitatii de retail, Lakis Couninis.

Cardul de credit este disponibil in lei si poate fi folosit atat pentru plata cumparaturilor la comercianti sau pe internet, cat si pentru retrageri de numerar de la bancomate. Pentru plata cumparaturilor la comercianti si pe internet, dobanda este de 0% in perioada de gratie de pana la 61 de zile.


Pentru cardurile de credit emise in perioada 19 februarie - 30 aprilie 2010, comisionul de emitere si cel de administrare in primul an sunt zero.


Suma minima datorata lunar este de 5% din creditul utilizat, la care se adauga dobanzile si comisioanele la zi, dar nu mai putin de 20 lei si fara a se depasi suma total datorata. Suma minim datorata trebuie achitata pana cel tarziu la data scadentei mentionata in extrasul de cont.


Extrasul de cont este livrat gratuit la adresa de corespondenta sau la locul de munca, un mini extras gratuit cu ultimele 10 tranzactii efectuate putand fi generat la orice bancomat al Bancii Romanesti.


In octombrie 2003, grupul financiar elen National Bank of Greece (NBG) a cumparat pachetul majoritar de actiuni al Bancii Romanesti, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt actionar important este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 10,21% din capitalul social al bancii. Banca Romaneasca are o retea de 151 de unitati.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1024 ori
Citeste mai multe desprebanca card credit de romaneasca