Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Romaneasca acorda finantare companiilor prin intermediul RisCo

Banca Romaneasca acorda finantare companiilor prin intermediul RisCo


Banca Romaneasca acorda, incepand cu luna aprilie, companiilor finantare rapida si simplificata, pe baza facturilor emise prin intermediul sistemului de verificare firme online - RisCo.

Solutia de factoring oferita de Banca Romaneasca prin intermediul RisCo este disponibila in lei, se acorda pe o perioada de 12 luni si finanteaza pana la 80% din valoarea facturilor eligibile.

Noutatea acestui produs este reprezentata de faptul ca oricine, oricand poate avea acces simplu si rapid la solutia de finantare: companiile acceseaza pagina https://www.risco.ro/factoring/formular-aplicare, completeaza campurile indicate si transmit formularul. In maximum 24 de ore, un reprezentant RisCo le contacteaza telefonic pentru analiza si trimite aplicatia catre Banca Romaneasca.

Factoringul oferit prin intermediul RisCo este unul dintre cele mai accesibile produse de finantare din piata, cu o rata a dobanzii ROBOR 1M + 3,65% si un comision de factoring cuprins intre 0,1% si 0,4%.

In pagina dedicata produsului pe site-ul RisCo se pot estima, cu ajutorul unui calculator, costurile aferente in cazul finantarii facturilor, precum si profitabilitatea obtinuta de firma tinand cont de marja profitului operational al companiei si costurile produsului.

Factoringul imbunatateste lichiditatile companiei prin finantare la cerere, preia din efortul de administrare, monitorizare si raportare a facturilor emise catre clienti. Astfel, o parte dintre angajati pot fi alocati pentru alte activitati.

Mai mult decat atat, prin factoring compania isi poate majora cifra de afaceri fara a recurge la un credit bancar clasic si isi poate fideliza clientii, prin cresterea termenelor de plata al facturilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1351 ori