Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Romaneasca a lansat trei produse de creditare pentru IMM-uri - 27 Februarie 2007

Banca Romaneasca a lansat trei produse de creditare pentru IMM-uri - 27 Februarie 2007

Banca Romaneasca /BR/ a lansat recent linia de credit de tip revolving Plus Capital, un produs destinat IMM-urilor cu cifra de afaceri anuala de peste 3,5 milioane RON, informeaza BR.

Aceasta oferta este valabila pana la 30 aprilie 2007 si este disponibila in toate sucursalele Bancii Romanesti.Produsul are o dobanda fixa de noua la suta pe an, valabila pe perioada de acordare a creditului, respectiv sase luni.

Potrivit BR, suma care poate fi imprumutata prin linia de credit de tip revolving Plus Capital este de 200.000 RON, existand posibilitatea de prelungire la scadenta, la cererea clientului, pe baza analizei situatiei economico-financiare. Banca nu percepe comision de analiza. Banca Romaneasca mai pune la dispozitia clientilor alte doua produse destinate exclusiv IMM-urilor: linia de credit 'Euro Credit" si creditul de investitii 'Euro Invest'.

Euro Credit are ca destinatie finantarea necesarului de lucru sau refinantarea liniilor de credit acordate de alte banci. Suma minima ce poate fi imprumutata este de 100.000 euro, pe o durata de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii la scadenta la cererea clientului, si pe baza analizei situatiei economico-financiare.

De asemenea, Euro Invest este un produs de creditare destinat finantarii investitiilor pentru dezvoltarea sau imbunatatirea activitatii curente. Suma minima ce poate fi imprumutata este de 100.000 euro, contributia proprie a clientului fiind de 20 la suta din valoarea investitiilor. Creditul poate fi acordat pe o perioada de maxim sapte ani, cu perioada de gratie de 12 luni.

Cele doua produse de creditare mentionate se acorda persoanelor juridice care au cel putin un an de activitate, realizeaza o cifra de afaceri anuala de minim 1,5 milioane euro echivalent, sunt stabile din punct de vedere financiar si nu inregistreaza taxe si impozite restante la bugetul statului. Dobanda este stabilita in functie de evolutia Euribor, la care se adauga o marja calculata in functie de performantele financiare ale clientului.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 881 ori