Banca Romaneasca a lansat trei produse de creditare pentru IMM-uri - 26 Februarie 2007

Luni, 26 Februarie 2007, ora 11:41
954 citiri

Banca Romaneasca a lansat recent linia de credit de tip revolving PLUS CAPITAL, un produs destinat IMM-urilor cu cifra de afaceri anuala de peste 3,5 milioane RON, informeaza un comunicat din partea bancii.

Avantajele produsului sunt dobanda este de 9% p.a. fixa, fiind valabila pe perioada de acordare a creditului, respectiv 6 luni, posibilitatea de prelungire la scadenta, la cererea clientului, pe baza analizei situatiei economico-financiare, precum si faptul ca suma ce poate fi imprumutata este de peste 200.000 RON la care banca nu percepe comision de analiza.

Acesta oferta este valabila pana la 30 aprilie 2007 si este disponibila in toate sucursalele Bancii Romanesti.

Banca mai pune la dispozitia clientilor sai alte doua produse destinate exclusiv IMM-urilor: linia de credit "EURO CREDIT" si creditul de investitii "EURO INVEST".

EURO CREDIT are ca destinatie finantarea necesarului de lucru sau refinantarea liniilor de credit acordate de alte banci. Suma minima ce poate fi imprumutata este de 100.000 EUR, pe o durata de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii la scadenta la cererea clientului, si pe baza analizei situatiei economico-financiare.

EURO INVEST este un produs de creditare destinat finantarii investitiilor pentru dezvoltarea sau imbunatatirea activitatii curente, cum ar fi: achizitia/ constructia / imbunatatirea cladirilor destinate activitatii - depozite, hale, spatii comerciale sau administrative - sau, achizitia de terenuri, echipamente, masini, instalatii, mijloace de transport. De asemenea, creditul poate fi acordat pentru refinantarea creditelor de investitii contractate de la alte banci, cu conditia ca destinatia initiala a acestora sa se incadreze in activitatile prezentate mai sus.

Suma minima ce poate fi imprumutata este de 100.000 EUR, contributia proprie a clientului fiind de 20% din valoarea investitiilor.Creditul poate fi acordat pe o perioada de maxim 7 ani, cu perioada de gratie de 12 luni.

Cele doua produse de creditare (EURO CREDIT si EURO INVEST) se acorda persoanelor juridice care au cel putin 1 an de activitate, realizeaza o cifra de afaceri anuala de minim 1,5 mil. Euro echivalent, sunt stabile din punct de vedere financiar si nu inregistreaza taxe si impozite restante la bugetul statului. Dobanda este stabilita in functie de evolutia Euribor la care se adauga o marja calculata in functie de performantele financiare ale clientului.

Bloombiz