Banca Romaneasca a inaugurat o noua sucursala in Bucuresti - 07 Decembrie 2006

Joi, 07 Decembrie 2006, ora 12:17
863 citiri

In aceasta saptamana, Banca Romaneasca a deschis a 65-a sucursala din reteaua bancii si a-25-a in Bucuresti, informeaza un comunicat din partea bancii.

Noul sediu din Titulescu deserveste clientii persoane fizice, oferind intreaga gama de produse si servicii dedicata acestui segment: credite de casa si de nevoi personale, instrumente de economisire, carduri de debit VISA si de credit Mastercard, servicii de transfer rapid de bani Western Union, schimb valutar.

Diversificarea, in continuare, a ofertei de produse si servicii adresate clientilor nostri, extinderea retelei teritoriale in zone cu potential economic, reprezinta proiecte care vor contribui la consolidarea in continuare a pozitiei de piata a Bancii Romanesti", a declarat Andreas Maragkoudakis Director General al Bancii Romanesti.

Actiunea de extindere a retelei teritoriale va fi urmata in viitorul apropiat de deschiderea unor noi unitati la Iasi, Ploiesti, Bacau, Ramnicu Valcea, Bucuresti.

Cu o cota de piata de 2,1%, Banca Romaneasca dispune in prezent de un capital social de peste 112 milioane euro si de o retea nationala formata din 65 de sucursale si agentii.

Bloombiz